Početna Smještaj Aktivni odmor Rezervacije Linkovi Cjenik Kako do nas

 

KUĆNI RED

 

Gosti kuće „Štimac“  prihvaćaju  svojim dolaskom u naše objekte ovaj kućni red  i dužni su u potpunosti ga se pridržavati.

Gosti su odgovorni za svoje ponašanje unutar i u okolini kuće i feštarnika. U slučaju bilo kakve nezgode ili remećenja javnog reda i mira posljedice snose sami.

Gosti su dužni čuvati i održavati kuću i opremu  te  ih nakon isteka najma vratiti domaćinima u stanju u kojem su ih našli  prilikom dolaska. U slučaju bilo kakvih oštećenja gosti moraju nadoknaditi štetu.

U slučaju onečišćenja zidova bit će im naplaćeno bojanje unutrašnjosti pojedine prostorije.

Pušenje unutar kuće nije dozvoljeno.

Nije dozvoljeno loženje vatre na otvorenom. Predviđeno mjesto za roštilj je kamin u  feštarniku. Mole se gosti da ne bacaju otpatke i opuške po dvorištu i okolini. Prije odlaska dužni su sve površine dovesti u stanje zatečeno pri dolasku.

Gost je dužan poštovati javni red i mir, privatnost i sigurnost ostalih gostiju i susjeda. Nikakva buka poslje 22 sata nije dozvoljena.

Iznošenje opreme iz objekata nije dozvoljena.

Zabranjeno je kućne ljubimce ostavljati bez nadzora u ili izvan kuće. Za hranjenje i održavanje higijene ljubimaca potrebno je sobom donijeti potreban pribor i posuđe. Ljubimci ne smiju smetati susjedima pa ih je najbolje, naročito pse, držati na uzici. Za sve nastale štete i eventualne nezgode sve posljedice snosi vlasnik ljubimca.

Mole se gosti da čuvaju povjereni im ključ. U slučaju da ključ izgube, morat će platiti troškove nabave i zamjene brave i tri nova ključa.

Ako gost odluči otići ranije od planiranog za što je već uplatio,  povrat novca se ne vrši.

Kuća se prazni do 10.00 sati posljednjeg dana boravka, a novi dolazak moguć je od 14.00 sati prvog dana boravka.

Ukoliko gostu u kuću dolaze prijatelji  koji bi željeli prespavati, to je moguće tako da se domaćinima dolazak unaprijed najavi, a boravak osoba naplaćuje se prema važećem cjeniku.

Neposredno pred odlazak gostiju vlasnik vrši pregled kuće i opreme.

 

U slučaju bilo kakvih problema slobodno nas nazovite na sljedeće telefone: 098 170 8 170, 098 323 123, 051 625 433

 

       Želimo Vam ugodan boravak.

                                                                                        Obitelj Štimac
Tel/fax: 00385 51 625 433, Gsm 1: 098 170 8 170, Gsm 2: 098 323 123      e-mail: info@stimac.com.hr